Poradna Alavis Triple Blend Extra Silný 700 g

Autor: Jana Kalvodová | Vloženo: 24.08.2020 000 22:28 | Témata: Poradna Alavis Triple Blend Extra Silný 700 g

Jana Kalvodová

Alavis Triple Blend pro koně a kulturistika

Dobrý den. Můj manžel užívá tento preparát s výmluvou, že vaše preparáty pro lidi mají méně účinný poměr látek. Přípravek se dá sice pořídit v lékárně ale v mnoha článcích uživání tohoto preparátu nedoporučují - viz například https://www.casinoarena.cz.... Mám se o svého muže bát a může mu nadměrné užívání nějak ublížit?
Děkuji Jana

  • 25. srpna 2020

    Pěkný den,

    také bych užívání spíše nedoporučila, není potřeba dávat doslova koňské dávky, když už máme i preparáty pro lidi. :-) Navíc v případě léků a doplňků stravy neplatí, že čím víc proužků (účinné látky), tím víc Adidas. :-) Zde se dá jednoduše předávkovat a to z více důvodů. Přepočet na kilogramy váhy z koně na člověka není správné dávkování, to je asi nejpravděpodobnější důvod případných nežádoucích účinků. Pro člověka je vhodná dávka na 24 hodin 1500mg glukosaminu, 800mg chondroitinu a 1000mg MSM. Účinné látky mohou u některých lidí ojediněle být až toxické, záleží na konkrétním člověku. Také cenově už se preparáty pro zvířata a lidi vyrovnaly. Pokud manžel na nic neslyší, nic s tím asi neuděláte, zkusila bych ještě jestli by nebyl ochoten promluvit si o tom přímo s lékařem ortopedem, který bude mít nejvíce zkušeností s tím, zdali a v jakých preparátech, v jakém množství má cenu tyto látky užívat konkrétně při jeho diagnóze. Nikdo nebude větší odborník než zkušený ortoped.

    Loučí se tým Mujlekarnik.cz

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
  • Alavis.cz

    Alavis.cz

    25. srpna 2020

    Dobrý den,

    veterinární přípravek ALAVIS™ Triple Blend Extra Silný je vyráběn na farmaceutických linkách z látek ve farmaceutické kvalitě přírodního původů a je schválen ÚSKVBL na základě účinnosti jednotlivých složek. Neobsahuje žádné toxické látky, barviva a konzervanty.

    Před několika lety se stala móda užívat přípravky pro koně lidmi. Naše společnost na to rychle reagovala z důvodu, že veterinární přípravky jsou určeny pro zvířata a doplňky stravy pro lidi. Můžeme vás ubezpečit, že lidská forma přípravku pod názvem ALAVIS™ MAXIMA Triple Blend Extra Silný má stejně silné složení a je stejně kvalitní jako jeho veterinární verze. Rozdíl je pouze v tom, že lidské verze se lépe rozpouští, protože neobsahuje jablečný pektin, který chutná koním a je chuťově příjemnější.

    ALAVIS™ MAXIMA Triple Blend Extra Silný na rozdíl od veterinární verze deklaruje přesné dávkování přípravku pro lidi, což je jedna odměrka denně.

    S pozdravem

    ALAVIS

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.