Nejnovější recenze ze sekce Veterinární přípravky
- psům chutná
- dávkování
- složení
- pomáhá pohybovému aparátu
Mnohem lepší než kdejaký sirup, který obsahuje cukr nebo prášky, které psům nechutnají. Jednoduše se dávkuje a psům hlavně chutná. Ideální na prevenci a i vážnější problémy.
- Psům chutná
- jednoduché dávkování
- mým psům pomáhá
- neobsahuje zbytečné složky
Skvělý jako prevence, psi by to žrali jako pamlsky, mnohem lepší než než různé sirupy, které obsahují cukry...
- pomáhá
- za měsím musím dávat znovu
- Naprosto kouzelné tabletky, které opravdu pomáhají!
- Rychlost dodání
- Příjemné ceny
- Pomáhá
- Svědění je mnohem menší
- Používáme pravidelně již několik měsíců na doporučení veterináře a kožní problémy jsou opravdu lepší a srst pejska je celkově ve výborné kvalitě ;)
Je to na doporučení veterináře
- Jednoduchá výměna.
- Splňuje svůj účel.
- Při delším užití se přehřívá.
- Tento gel nám byl doporučen veterinární lékařkou při problémech s dásněmi koček. Okamžitě přinesl úlevu, aplikaci neprovází žádné slinění, chuťově asi neutrální, kocour neprotestuje. Potěšilo mě, že je gel volně prodejný.
Měli jsme tento produkt a nejlépe se osvědčil.
- doporučeno veterinářem
- Super
Super na dásně pro pejsky opravdu funguje spolehlivě.
Gel mi doporučila paní lékarnice.
Moc děkuji.
Opradu velmi dobře funguje.Postaví Vašeho staršího pejska opět na nohy.Mám fenku německého ovčáka 11letou.
Výborný lék opravdu pro starší pejsky doporučuji.
Fenka německého ovčáka se mi opravdu velmi zlepšila, běhá jako za mlada.
Je jí 11 roků.
Alavis Triple Blend + CBD pro psy 200 g
Přidáno: 11. listopadu 2024
(naposledy upraveno 11. listopadu 2024)
Zakoupeno v Český ráj zdraví
Zatím bere krátce
Velmi děkuji !!! Náš psí senior / 15 let - pitbul, po pravidelném užívání této kloubní výživy, opravdu výtečného produktu / GELOREN / pro naše psí zlatíčka doma, opět vyskakuje na gauč bez potíží, jako za mlada :-) a přitom má již artrózu kyčelních kloubů.
- Pes to špatně žmoulá, musím to troch pokrájet.
- Na doporučení veterináře při zažívacích potížích u jorkšíra k detoxikaci při léčbě antibiotiky
Jsem spokojena, používáme ho.
Zobrazuji 181 - 200 ze 500 recenzí « Předchozí 1...8 9 [ 10 ] 11 12...25 Další »