Nejnovější recenze ze sekce Veterinární přípravky
- Nasi fence chutna
- Nemela zadne kliste
Ocenuji, ze tableta neji zbytecne nacpana chemii. Nasi fence, do ktere dostat bezne tablety ci leky je nadlidsky ukon chutnala a sezrala ji s chuti. Od aplikace nemela ani jedno kliste, takze spokojenost. Jen je skoda, ze neni ucinek delsi nez 30 dnu.
- Účinný na blechy a klíšťata pro kočky
Ochrana na klíšťata jen 3 měsíce
- Rozhodně pomáhá při artróze kloubů našeho psa
- spolehlivý
- dobrý produkt spolehlivý
- Velmi rychlé hojení rány
- snadné podání
- pro někoho vyšší cena
- krátká doba působnosti
Tableta se dobře podáví, pes neměl se spolknutím žádný problém. Tableta mu asi chutnala, kdyby ne, vyplivl by ji. Blecchy ani klíšťata jsem po podání nenašl. Jediná nevýhoda je krátkodobé působení a s tím související i finanční náročnost, ale dá se přežít. Výsledek za to stojí.
- Jednoduché dávkování
- Účinnost pouze měsíc
Žvýkací tabletu jsme našemu pejskovi dali na začátku tohoto měsíce. Výrobce udává měsíční účinnost a já musím souhlasit. Za celý říjen jsme nenašli jediné klíště, blechu ani jiného parazita.
Tabletku jsme chytře ukryli mezi granulky do misky, takže její užití bylo naprosto bezproblémové.
- velikost
- stačí přidat do granulí
- žádný zápor jsem nenašel
Tato malá žvýkací tabletka stačí přidat do granulí a náš 6ti měsíční kocour ji snědl a ani to nepostřehl, pro jistotu jsme ještě zakápli lososovým olejem. Od doby, co jsme mu ji dali, se nedrbal ani neměl klíště, takže tuto tabletu hodnotím velmi kladně.
- Pejskovi s jaterními problémy prodlužuje život.
- Velikost
- Bezproblémové požití
- Účinnost 30 dní
Náš pejsek Žolík žvýkací tablety, které zabíjí blechy a klíšťata, požil úplně bez problémů. Cca měsíc jsme kontrolovali, jak moc jsou účinné a musím říct, že blešky a klíšťata se našemu pejsku vyhnuly obloukem. Takže za nás super tableta, jen škoda , že účinnost tablet je cca 30 dní. Mohla by být delší...
- Účinnost
- Funkčnost
- Pouze na 1 měsíc
Jsem majitelem několika koček různého stáří a proto jsem tento produkt velmi rád otestoval. S tímto výrobkem jsem velmi spokojený. Je účinný, šetrný vůči zvířeti a velmi funkční. Jediným negativem je to, že je tento výrobek pouze na měsíc, tudíž se aplikace výrobku musí v průběhu roku častokrát opakovat.
- Funguje tak ako má a sľúbuje
Dorazilo v zcela promačkané otevřené krabičce. Vysoká cena.
Po dvaceti letech chovu psů jsem zjistila, že existuje Entero zoo gel. Pořídila jsem ho vzhledem k střevním potížím psa (zvracení, průjem). Nastalo okamžité zlepšení. Samozřejmě spolu s gelem jsem podávala dietu.
- Podání jednoduché
- Chutne
- Žádné
Po podání žádné příznaky vše v pořádku, cubina žvýkačku tablety snedla úplně v pořádku bez nejakeho pridaneho jídla. Očividně chutná. uvinist super žádné problémy jsme nezaznamenali. složení taky dobre nijak agresivní přidání jsem tam nenasla vse v pořádku
- Balení
- Klíšťata na ústupu
Tato žvýkací tableta pro psi proti klíšťatům a blechám má velice praktické balení. Balení obsahuje přesnou dávku, kterou svýmu psovi máte dát. Její účinky hodnotím pozitivně. U psa se neobjevilo klíště ani blecha. Avšak nevím, jestli to bylo tím, že tableta účinkovala nebo tím, že už jsou klíšťata na ústupu.
- Velikost
- Účinnost
- Složení
Tablety funguji, tak, jak mají fungovat. Pejsek domu neprinesl ani klíště, ani blechy .... ma setrne slozeni pro tak male pejsky. Určitě buceme tabletky kupovat i nadále. Maji malinky tvar, takže je pejsek bez problému sní, připomínají pamlsek. Jediné co bych vytkla, ze funguji pouze na 1 mesic ..
- Chutná
- Účinná
- Kratší doba účinku
Žvýkací tablety s účinkem proti blechám a klíšťatům, rozlišena podle váhy psa. Musím říct, že psům chutná a tak není problém aplikovat v sezóně každý měsíc. Účinnost je super! Od aplikace náš pes neměl klíště. Určitě bych tabletu doporučil vyzkoušet.
- jednoduchá aplikace
- dlouhá výdrž tablety
- žádné
AdTab 900 mg žvýkací tablety pro psy > 22–45 kg jsme využili u našeho pejska ihned po doručení, jelikož se pomalu blíží zima. Často chodíme na procházky i do lesa. Aplikace byla celkem v pořádku, zabalili jsme tabletu do jídla, tím pádem jí pejsek snědl celou a nevyplivnul. Na procházky chodíme s pejskem od známých, u kterého využívají jinou ochranu a náš pejsek měl po několika procházkách pouze jedno klíště, oproti pejskovi od známých, který měl celkem 5 klíšťat. Hodnotím tuto tabletu jako velmi účinnou, jelikož se nám ještě nestalo, aby neměl téměř žádné klíště. Tuto tabletu doporučuji a příští sezónu jí určitě zakoupíme.